Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Δελτίο Τύπου για συνάντηση Δ.Σ. με το Νομάρχη Ημαθίας στις 13-11-2008

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βέροια, 13 Νοεμβρίου 2008

Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας μαζί με το Δντή του σχολείου κ. Ιωαννίδη Κωνσταντίνο συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 13-11-2008 με το Νομάρχη Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδη.

Εκθέσαμε στον κ. Νομάρχη την αγωνία μας για το άλυτο πρόβλημα της αμιαντοσκεπής του 4ου Δ.Σ. Σχολείου Βέροιας και για τους σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία τους, στους οποίους καθημερινά εκτίθενται οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου. Εκφράσαμε τη δυσφορία μας για την απαλοιφή του σχολείου μας από τον κατάλογο των σχολείων που αντικαταστάθηκαν οι σκεπές και ζητήσαμε αυτή να είναι η τελευταία σχολική χρονιά που συμβιώνουν τα παιδιά μας με τον αμίαντο. Ζητήσαμε να εγκριθεί άμεσα η σχετική πίστωση ώστε το αργότερο το καλοκαίρι του 2009 η αμιαντοσκεπή να αντικατασταθεί από κεραμοσκεπή.

Ο κ. Νομάρχης μάς διαβεβαίωσε ότι περιμένει τη σχετική έγκριση της πίστωσης, ώστε το καλοκαίρι του 2009 να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Δηλώσαμε, τέλος, τη βούλησή μας να πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση για την επίλυση του προβλήματος αλλά και την αταλάντευτη θέλησή μας η νέα σχολική χρονιά να μας βρει στο πεζοδρόμιο, αν οι υποσχέσεις δεν υλοποιηθούν.

Το Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
Μαθητών 4ου Δ.Σ. Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: